Teraz jest 2010-09-07, 02:08

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Autor Wiadomość
Spawnkiller

Post Re: Co się stało z serwerami Wolfet?

Jest mi smutno z powodu wyłączenia pukawek.

2009-12-29, 16:58
Zobacz profil Wyślij e-mail
Boom head shot!

Drużyna: allies
Ulubiona broń: smg
Klan: #ankh.et

c0m4r napisał(a):
Traktowałem Cię jak poważnego faceta, a okazało się, że jesteś taki sam jak ludzie, z którymi się zadajesz czyli prostacki i płytki.
Zachodzę w głowę skąd możesz wiedzieć z kim się zadaje i na jakiej podstawie możesz tych ludzi oceniać, nie poznając ich bliżej. Czyżby ktoś tutaj traktował kogoś z góry?

--

Ponadto dodam, iż żaden, podkreślam ŻADEN mój post nie miał na celu obrazić Twojej osoby, a już na pewno okazywać brak szacunku.

c0m4r napisał(a):
Ty już wybrałeś Sławek i nie mam ochoty dłużej z Tobą dyskutować w taki sposób.

Ja również nie mam na to najmniejszej ochoty.
c0m4r napisał(a):
Nie miałeś prawa ani powodu obrażać mnie i traktować w taki sposób z góry.
Patrz wyżej.

--

Jeśli wolisz uciąć sobie pogawędkę na mój temat z osobami trzecimi, nie związanymi ze sprawą i niekoniecznie wiarygodnymi, niż pogadać sensownie ze mną, gościem, którego znasz ~3 lata, to nie wiem w jaki sposób to odebrać. Najlepiej sypnąć mi bloka na tlenie/gg tak jak to zrobiłeś i zamknąć temat pozostawiając wiele niedomówień. Jeżeli masz mi coś do powiedzenia, to zapraszam na tlena, jestem otwarty na rozmowę.

@miho

M!ho napisał(a):
hmm z czego przeczytalem to najbardziej zdenerwowalo Cie to ze zadzownil do Ciebie wloch na kome to po co podawales mu nr ? a jak juz podales to nie mogl z niego skorzystac? osobiscie tez nie jestes zwolennikiem skypow gg smsy etc osobiscie tez bym zadzwonil....
mysle ze powinienes przemyslec ta cala "sprawe" i zrobic cos z tym... bo jak sam widzisz zdenerwowal Cie telefon od wlocha.... a teraz wszyscy zadreczaja Cie ripostami.... wg mnie to jest gorsze

Tutaj akurat ja zawiniłem, gdyż na prośbę Włocha podałem mu numer telefonu c0m4ra, uznałem, że jest to odpowiedzialna osoba i nic nie stoi na przeszkodzie udostępnienia mu tego numeru w celu szybkiego wyjaśnienia sprawy, jednak się myliłem.

Nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tej dyskusji, ponieważ nie ma ona większego sensu i już dawno zeszła z właściwego toru.

CZÓŁKO!

"Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem"

Ostatnio edytowano 2009-12-29, 17:22 przez awu, łącznie edytowano 1 raz

2009-12-29, 17:16
Administrator

tlen: c0m4r
Ulubiona broń: gumowy kurczak
Klan: nie oglądam
gg: posiadam

Cytuj:
i po co te klotnie.... ?

Ja się nie kłócę. Dyskutuję.

Cytuj:
c0m4r jesli nie podoba sie Ci ze pisza do Ciebie na gg w sprawie unbanow etc to po co podajesz im kontakt...?

Kontaktu ze mną szuka wiele osób w wielu, różnych sprawach dlatego podaję możliwe formy kontaktu na mojej stronie domowej wraz z warunkami, na jakich ma się ten kontakt odbywać. Nie muszę nikomu się z tego tłumaczyć.

Cytuj:
jest forum i od tego sa te sprawy...

No właśnie :)

Cytuj:
hmm z czego przeczytalem to najbardziej zdenerwowalo Cie to ze zadzownil do Ciebie wloch na kome to po co podawales mu nr ? a jak juz podales to nie mogl z niego skorzystac? osobiscie tez nie jestes zwolennikiem skypow gg smsy etc osobiscie tez bym zadzwonil....

Numer podał mu awu, bez mojej zgody. I jeżeli coś mnie zdenerwowało to właśnie ten fakt.
Włoch dzwonił do mnie, ale spałem.

Cytuj:
mysle ze powinienes przemyslec ta cala "sprawe" i zrobic cos z tym... bo jak sam widzisz zdenerwowal Cie telefon od wlocha.... a teraz wszyscy zadreczaja Cie ripostami.... wg mnie to jest gorsze

Nie stanowi dla mnie problemu rzeczowa dyskusja na forum. Sądzę, że większy problem mają z tego tytułu osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem. A jakie są przyczyny wyłączenia serwerów oraz co należy zrobić zostało tutaj napisane już kilkukrotnie. Sami sprowokowaliście niepotrzebną dyskusję :)

Cytuj:
Jest mi smutno z powodu wyłączenia pukawek.

Ale za to herbatka dobra.

==

Awu, jeżeli chcesz udostępniasz nasze prywatne rozmowy komukolwiek to na priv. Aczkolwiek w zacytowanej przez Ciebie rozmowie nie mam sobie nic do zarzucenia. Jest jedna osoba, która miała się ze mną kontaktować w sprawie serwerów, a jest nią Włoch. Ignorowałem wszelkie inne osoby piszące do mnie w tej sprawie gdyż miałem tego po dziurki w nosie.

Ty już pokazałeś jak te 3 lata znajomości wpłynęły na Twój osąd o mnie czy wstrzemięźliwość od takich akcji, które mi zaserwowałeś. I niech tak będzie, ja nie będę płakał po dzieciaku, który nie potrafi się zachować i przestrzegać ustalonych wcześniej zasad. Jezeli nie masz sobie nic do zarzucenia poza tym co odstawiłeś tutaj na forum to nie ma sprawy, ja wspomniałem już, ze nie biorę poważnie wszystkiego co uzyskuję z rozmów z osobami niezainteresowanymi bezpośrednio w daną sprawę. Gdyby jednak rzeczywiście było tak jak mówisz i zależało Ci na znajomości załatwiłbyś to w inny sposób.

"Jestem tu po to, by rozpalić w domach ogień. By światło biło łuną z okien. Rap moim logiem."

2009-12-29, 17:18
Zobacz profil WWW
Spawnkiller

Wydaje mi się, że czas zrobić jakąś rewolucje na forum i namawiać ludzi do sprzeciwu!!

2009-12-29, 17:30
Administrator

tlen: c0m4r
Ulubiona broń: gumowy kurczak
Klan: nie oglądam
gg: posiadam

Wydaje mi się, że wszystko w temacie zostało już powiedziane. Polecam przeczytanie ze zrozumieniem postów osób bezpośrednio niezaangażowanych w sprawę szczególnie Helikopterka.

Temat zamknięty.

"Jestem tu po to, by rozpalić w domach ogień. By światło biło łuną z okien. Rap moim logiem."

2009-12-29, 17:36
Zobacz profil WWW
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5